Mastodon Un nou Apple TV acompanyarà l'iPad 3? | Apple i altres

Un nou Apple TV acompanyarà l'iPad 3?


Sembla que el suposat iPad 3 no vindrà sol. Els rumors van sorgir poc després que Apple enviés la seva invitació pel proper 7 de març. I és que sembla que un nou Apple TV també es presentarà juntament amb el nou iPad.

El nou Apple TV milloraria les seves característiques amb suport per a una resolució de 1080p i molt possiblement amb alguna novetat de cara la seva integració amb la resta de dispositius d’Apple. Mentre els rumors del nou televisor d’Apple es van reduint, sembla que de moment haurem de conformar-nos amb l’Apple TV per a poder visualitzar els nostres continguts en el televisor de casa. Ja vaig comentar que OS X Mountain Lion incorporarà la funció d’AirPlay, i degut a que el televisor d’Apple sembla que s’endarrereix, Apple ha hagut de renovar el seu Apple TV per a permetre tot un seguit de funcionalitats noves.

Si l’event del proper 7 de març ja semblava interessant, amb aquests darrers rumors, sembla que vindrà molt carregat de sorpreses. Ara a tenir una mica de paciència, que ja només queden 6 dies.


Publica un comentari a l'entrada