Mastodon Microsoft confirma Office Mobile per a iOS | Apple i altres

Microsoft confirma Office Mobile per a iOS




Després de molts rumors, finalment Microsoft ha confirmat que una versió d’Office Mobile arribarà a iOS. Serà cap a finals d’any o principis del vinent. L’anunci ha arribat durant la presentació de la renovada versió d’Office, especialment dissenyada per a Windows 8, amb una forta component social gràcies a la integració total dels serveis amb el núvol com Office 365 o Skype. Juntament amb aquestes novetats, Microsoft va comentar que no pensa deixar de costat OS X, anunciant novetats pel sistema operatiu d’ordinadors d’Apple.

Respecte de la versió d’Office per a Mac, no es preveu una nova versió de la suite ofimàtica, però si comptarà amb una important actualització que oferirà suport total amb els serveis al núvol a través d’Office 365. Funcions molt similars a les que ofereix iCloud, però a través de SkyDrive.

Aquestes novetats arribaran a iOS, Android i Windows Phone. Segurament serà a través d’una aplicació online, que serà compatible tant amb l’iPhone com amb l’iPad. Queda per veure quan arribarà l’aplicació nativa d’Office per a iOS. Esperem que sigui aviat. Això donarà una gran empenta a l’ús de l’iPad en les empreses.



Publica un comentari a l'entrada