Mastodon L'Apple Store de Passeig de Gràcia ja llueix cartell | Apple i altres

L'Apple Store de Passeig de Gràcia ja llueix cartell




Ja és una realitat! Apple ha instal·lat finalment el clàssic mur de la seva futura Apple Store indicant que l’obertura està molt a prop. El que més ha sorprès a tothom, és que no ha estat el clàssic mur de color negre que es col·loca en totes les botigues, sinó un mural fet a mida per a Barcelona amb un toc modernista. Això només vol dir que la futura botiga d’Apple de Barcelona serà una Significant Apple Store, i una de les més grans, ja que serà la segona en superfície d’Europa.

Com podeu veure en les fotografies, el logotip d’Apple segueix un estil modernista típic de la ciutat. A més, en el lateral, hi ha un mural que recorda als que es poden trobar en el Parc Güell. Si alguna cosa saben fer els d’Apple és vendre’s. Ho fan realment bé.




L’obertura està prevista per dissabte 28 de juliol cap a les 09:00h. Si segueixen el guió de l’obertura de la Maquinista serà tot un esdeveniment. Els treballadors amenitzaran l’espera, es repartiran aigües i fins i tot alguna cosa de menjar a la gent que estigui a la cua, i segurament els 1.000 primers assistents rebran una camiseta de record. No sé si finalment podré apropar-me, però si estic per Barcelona, segur que em trobeu a la cua!



Publica un comentari a l'entrada