Mastodon iTunes 11 disponible | Apple i altres

iTunes 11 disponible




Finalment ha arribat. Amb un mes de retràs, iTunes 11 es va alliberar ahir a la nit. És una gran renovació del reproductor musical i element de sincronització dels nostres dispositius mòbils d’Apple.

La nova versió ha patit un redisseny important, integrant-se totalment amb iCloud, per a que la funció de sincronització passi a segon terme, i sigui més transparent per a l’usuari. El nou iTunes sorprèn pel seu aspecte net i minimalista. El primer que veiem al arrencar-lo és que s’ha eliminat la barra lateral. En el menú d’opcions de visualització podrem forçar que la torni a mostrar, però a la llarga, aquest nou aspecte facilita la gestió de continguts. Ara tindrem més espai per a visualitzar els continguts de la nostra llibreria.





En aquesta vista tindrem accés directe a la tenda d’iTunes per a poder completar els nostres àlbums amb més cançons o descobrir de noves, basades en les nostres preferències. La botiga també ha sigut redissenyada, fent més semblant a la renovada versió d’iOS 6.




Una altra de les grans novetats és el nou mini reproductor, més petit però amb més funcions de les que disposava fins ara. No tant sols podrem passat de cançó, o retrocedir a l’anterior, sinó que podrem buscar cançons i afegir-les a la llista de reproducció.




Respecte a la integració amb iCloud, iTunes 11 permet emmagatzemar automàticament totes les nostres compres en la biblioteca del nostre Mac, sense importar el dispositiu que emprem i oferint-nos la possibilitat de reproduir pel·lícules, música i sèries de televisió directament des d’iCloud. També s’ha integrat amb iCloud el punt on varem deixa la pel·lícula per a que puguem començar-la en l’Apple TV i acabar-la en l’iPad.


iTunes 11 està disponible per la seva descarrega a través de la Mac App Storre. Si voleu, a continuació teniu un enllaç a un vídeo on s’explica amb més detall les noves funcionalitats i prestacions del nou iTunes: Demo iTunes 11.



Publica un comentari a l'entrada